Een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas!

Voor een onvergetelijke Pakjesavond

Vorig jaar zelf voor het eerst besteld en het was een groot succes! Zelfs de “ik ben veel te oud om te geloven” waren stomverbaasd hoe Sinterklaas toch zoveel kon weten. Een hoogtepunt op Pakjesavond en zeker voor herhaling vatbaar!

Een splinternieuw avontuur in 2016

Video van Sint is een heel erg leuk idee voor als Sinterklaas niet persoonlijk bij uw kinderen langs kan komen. Hij stuurt een DVD met daarop een persoonlijke videoboodschap! In afwachting op de pakjes zullen de kinderen aangenaam verrast zijn door deze Video van Sint. Hij beleeft met de Pieten ieder jaar weer een nieuw avontuur, waarbij hij de kinderen (en volwassenen, tot en met 8 personen en huisdier!) persoonlijk aandacht geeft. Wat zal Sinterklaas in 2016 beleven? Dit jaar zijn Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet van de partij in een fantastisch nieuw avontuur!

VIdeo van sint 728x90

Sinterklaas spreekt uw kind toe met roepnaam en noemt de leeftijd. Verder bestaat er de mogelijkheid om twee extra persoonlijke onderwerpen toe te voegen waar de Sint uw kind over zal aanspreken. Er is keuze uit zoveel onderwerpen dat er zeker wel een paar toepasbaar zijn op uw kind. Sinterklaas spreekt niet alleen de kinderen toe, indien gewenst kunnen papa, mama, opa of oma ook worden gecomplimenteerd. Per bericht kan Sinterklaas maar liefst 8 kinderen en/of volwassenen toespreken! Tot slot verklapt hij de verstopplek van de pakjes. Een gegarandeerd happy end!

Waarom een video van Sint bestellen

Nog even alles op een rijtje:

  • Sinterklaas noemt de naam, leeftijd, hobby’s en meer.
  • Lengte van het bericht duur ongeveer 12 minuten
  • Extra persoonlijk door de foto’s
  • Voor kinderen en volwassenen, tot 8 personen

  • Digitaal is ook mogelijk!
  • Kijk voor de actuele prijzen op de site van Video van Sint

Maak nu zelf ook binnen 5 minuten uw eigen persoonlijke videoboodschap!
Surf snel naar Video van Sint en binnen 5 minuten heeft u uw eigen persoonlijke videoboodschap aangevraagd. Het is heel makkelijk en je bent verzekerd van een leuke verrassing voor de kinderen op pakjesavond!

Een persoonlijk bericht van Sinterklaas